Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 19

Foto 20

Foto 23

Foto 24

Foto 26

Foto 27

Venda Pis a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE119
Preu: 55.000 € (60.000 €)
Descripció De l' Immoble

Es tracta d´un habitatge plurifamiliar distribuït en rebedor, menjador amb balcó, cuina amb vitro, forn i encimera, doble pica, finestra oscil·lobatent ( reformada l´any 1994 ), 2 habitació individual exterior, 1 habitació de matrimoni amb armari empotrat, i un bany complet exterior amb plat de dutxa ( reformat l´any 1994 ). A la quarta planta hi ha un rentador, traster i terrat comunitari on hi ha situat el calentador de gas.
Té els serveis d´electricitat, agua potable, gas natural, clavegueram i escombreries.
Sistema de calefacció a totes les habitacions amb radiadors elèctrics, tancaments repossats l´any 1994 de alumini amb vidre de doble cambra, acabats de guix al sostre.
Vistes amb qüalitat paissagística ( Al Castell i les Escoles )

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba a 3 km d´una sortida d´autopista, a 12 Kms de la platja (Cases d´Alcanar) i a 25 km d´alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim al Parc Natural del Delta de l´Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Contacte
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es