Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 18

Foto 20

Foto 19

Foto 13

Foto 6

Foto 8

Foto 9

Foto 2

Foto 1

Foto 3

Foto 7

Foto 10

Foto 11

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Venda Casa a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE199
Preu: 35.000 €
Descripció De l' Immoble

Casa per acabar de restaurar que es distribueix en planta baixa: rebedor, magatzem; planta primera: cuina-saló-menjador; planta segona: 2 habitacions, 1 bany complet, planta tercera: cobert per a safareig amb terrassa. Orientada a sud-est. Situada en ple nucli antic, a menys d'un minut de la plaça de la vila i a cinc minuts de l'estació de trens.

Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba una sortida d'autopista AP7 (Gratuïta de Vila-seca fins a Alacant), a 12 km de la platja (Cases d'Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l'Ebre (21 km).

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional de el Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis). En el mateix terme de troben pintures rupestres declarades Patrimoni de la Humanitat i els famosos oliveres mil·lenàries.

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es