Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 20

Foto 23

Foto 24

Foto 7

Foto 2

Foto 26

Foto 25

Foto 12

Foto 9

Foto 3

Foto 4

Foto 11

Foto 25

Foto 5

Foto 24

Foto 17

Foto 19

Foto 18

Foto 19

Foto 27

Foto 18

Foto 23

Venda Pis a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE203
Preu: 95.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d´un habitatge plurifamiliar cantoner distribuït en rebedor, saló-menjador amb terrassa, cuina independent, 3 dormitoris, 2 banys complets. A la planta soterrani té una plaça d´aparcament. Sistema de calefacció amb bomba de calor / fred centralitzat. Orientació façana principal: Sud-est. Situat en una de les Avingudes més prestigioses de la zona alta de la població, zona tranquil·la, molt a prop de les escoles. Zona amb temperatures càlides i humitat baixa.

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba una sortida d´autopista AP7 (Gratuïta de Vila-seca fins a Alacant), a 12 km de la platja (Cases d´Alcanar) i a 25 km d´alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l´Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es