Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 11

Foto 11

Foto 2

Foto 9

Foto 3

Foto 4

Foto 6

Foto 7

Foto 11

Foto 13

Foto 21

Foto 22

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Venda Nau industrial a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE201_1
Preu: 120.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d´una nau industrial destinada a magatzem amb gran despatx y bany. L´immoble dóna a tres carrers i té tres accessos independents; El seu accés principal és pel carrer Entença i a la Plaça Catalunya té un altre accés amb un aparador de 24 metres lineals. Es distribueix en magatzem de 212 m2 amb dos accessos, un per a vehicles de grans dimensions i un altre per als vianants, pel carrer Tinent Ferré 61; també disposa d´un despatx comercial amb lavabo de 97 m2, amb accés per la Plaça Catalunya. La Plaça Catalunya és una plaça emblemàtica situada a la part alta de la població. Es tracta de dues finques registrals per la qual cosa hi ha la possibilitat de comprar per separat tots dos immobles.

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional de el Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població d´Ulldecona hi ha una estació de ferrocarrils; es troba una sortida d´autopista AP7 (Gratuïta de Vila-seca fins a Alacant), a 12 km de la platja (Cases d`Alcanar) i a 25 km d´alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l`Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es