Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 9

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Lloguer Nau industrial a Ulldecona, Ulldecona

Ref. A82
Preu: 600 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d´un magatzem industrial singular que es distribueix en dues plantes; planta baixa: amb espai diàfan, despatx, lavabo, caixa d´escales i pati interior de 75 m2; planta primera: espai diàfan. El magatzem antigament va servir com emmagatzematge d´estris i begudes de l´emblemàtica Destil·leria Nofre, i conserva elements antics com els pilars, la seva façana revestida de pedra, paviment, etc.
També a la venda per 100.000€

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional de el Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població d´Ulldecona hi ha una estació de ferrocarrils; es troba una sortida d´autopista AP7 (Gratuïta de Vila-seca fins a Alacant), a 12 km de la platja (Cases d`Alcanar) i a 25 km d´alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l`Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es