Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 1

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 15

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Venda Finca rústica a Godall, Godall

Ref. VE210
Preu: 8.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'una finca rústica de 4,62 jornals. Al seu interior es troba una caseta de camp de 23 m2 per restaurar. Terra de molt bona qualitat. Accés asfaltat. Finca amb alta qualitat paisatgística. Ideal per agricultors que vulguin emprendre un projecte agrícola.

Godall és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Tarragona, a la Comarca del Montsià. Segons dades de 2020 la seva població era de 598 habitants. Se situa a 168 m d'altitud, en una fondalada solcada pel barranc de la Caldera.

El terme municipal delimita al nord amb Masdenverge i La Galera, a l'est amb Freginals, i al sud i oest amb Ulldecona. La principal activitat econòmica de Godall és l'agricultura, sent l'olivera el cultiu més destacat. Disposa de cooperativa agrícola . També destaca el cultiu d'ametllers, vinyes i mandariners. L'activitat ramadera havent superat uns anys de difícil subsistència sembla tornar a decantar a la part bona i s'observa una recuperació en la producció dels sectors porcí, oví, de conills, aviària, de bòvids i caprí.

Pel que fa a comunicacions hi ha una línia regular d'autobusos (HIFE) fins a grans ciutats com Tarragona i Barcelona. A Amposta es troba una sortida d'autopista AP7 i una Estació de Ferrocarrils. A 29 km de la platja (Sant Carles de la Ràpita) i del Parc Natural de Delta de l'Ebre; a 16 kms d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es