Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 6

Foto 8

Foto 17

Foto 22

Foto 15

Foto 16

Foto 23

Foto 12

Foto 11

Foto 10

Foto 30

Foto 27

Foto 29

Foto 28

Foto 25

Foto 24

Foto 20

Foto 19

Foto 7

Foto 5

Foto 4

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Venda Casa a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE221
Preu: 70.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres que dona a dos carrers compost de planta baixa: caixa d'escales, garatge per a tres cotxes, i magatzem; planta primera: caixa d'escales, rebedor, menjador amb balcó, cuina independent, una habitació, una habitació de matrimoni, una estança i un bany complet amb plat de dutxa, planta segona: caixa d'escales, estudi complet amb terrassa.
Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia esta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).
Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba a 3 km d'una sortida d'autopista, a 12 Kms de la platja (Cases d'Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim al Parc Natural del Delta de l'Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es