Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 23

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Venda Unifamiliar a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE108
Preu: 80.000 € (89.000 €)
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'un edifici singular construït el 1925. Està compost de planta soterrani - 1: Antic Molí d'oli hidràulic; planta baixa: Magatzem destinat a antic Molí d'Oli amb els estris i eines existents (Molí antic amb dues moles, almàsseres, dues premses amb la seves corresponents bombes, balança, escalfador i tremuja) i caixes d'escala, planta primera: hi ha un habitatge distribuït en rebedor doble, 1 despatx, 1 dormitori doble, 1 dormitori de matrimoni, una estada, 1 dormitori individual, cuina, menjador amb xemenènia i terrassa que dóna al Riu Sénia, 1 habitació i 1 bany complet; planta segona on hi ha les golfes i un terrat. L'edifici estructuralment està en bon estat de conservació i d'acord amb la seva edat i reformes (teulada nova).

El Moli i els seus estris, que es troben a la planta baixa estan en bon estat de conservació però en desús, mentre que l'antic molí hidràulic que aquesta a la planta soterrani està en mal estat de conservació i en desús; només conserva algunes peces del mecanisme hidràulic.
El Molí d'Oli, també conegut com el Molí de la "Vídua", és una construcció prop del Riu Sènia per aprofitar el seu cabal com a força motriu. Els molins al costat del riu Sénia van tenir prou importància econòmica i són l'origen del desenvolupament industrial al Barri Castell. L'activitat industrial a l'àrea del Riu Sénia al final del segle XIX i inicis del XX estava molt lligada al ram de l'alimentació (l'oliva, el vi i els alcohols, i les farines); al mateix temps, destacava també la fabricació de sabó, rajoles i guix.

L'habitatge està per restaurar però té acabats de qualitat d'acord amb la seva antiguetat i conserva la seva originalitat amb trets característics de l'època en què es va construir (només hidràulics, enrajolats del bany, aixetes, caixa d'escales amb barana de ferro, tancament de fusta , etc ....).

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població d'Ulldecona hi ha una estació de ferrocarrils i una linea d'atobusos regular (HIFE) que conecta tan els Barris del Terme d'Ulldecona, com les poblacions colindants, fins les grans ciutats com Barcelona i Tarragona.; El Barri Castell té servei gratuit de transpor i menjador al col·legi d'Ulldecona per als habitans del Barri Castell. El Barri Castell es troba a 10 km d'una sortida d'autopista, a 20 Kms de la platja (Cases d'Alcanar) i a 15 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim al Parc Natural del Delta de l'Ebre (25 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es