Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 1

Foto 2

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 24

Foto 25

Foto 4

Venda Finca rústica a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE209
Preu: 5.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'una finca rústica de secà, de pastures i malea abancalada amb vistes espectaculars. Es poden recuperar i conrear algunes oliveres abandonades. Al seu interior es troba una caseta de camp i uns corrals en estat ruïnós que ocupen una superfície de 218 m2. Accés per camí de terra. Finca amb alta qualitat paisatgística i acústica. Ideal per agricultors que vulguin emprendre un projecte agrícola o particulars que vulguin gaudir ocasionalment d'un lloc contemplatiu en plena natura.

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional de el Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia esta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils i dos paredes d'autobusos (HIFE); es troba a 3 km d'una sortida d'autopista, a 12 Kms de la platja (Cases d'Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l'Ebre (21 km).

Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es