Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Venda Pis a Alcanar, Alcanar

Ref. VE214
Preu: 76.900 € (85.000 €)
Descripció De l' Immoble

Habitatge plurifamiliar cantonera, amb plaça d'aparcament, situada en una zona tranquil·la, de creixement del nucli urbà, envoltada de naturalesa, prop de l'Institut i Centres Esportius (piscines municipals i camp de fútbol). Es troba a uns 5 km de la zona costanera.
El nivell d'equipaments és suficient i el nivell de consolidació de la població és correcta. En l'entorn predominen els habitatges unifamiliars, plurifamiliars i locals en edificis plurifamiliars.
Alcanar és un municipi del Montsià, situat a l'extrem sud de la comarca, al límit amb València. La seva població total és de 9.434 habitants. Aquesta població està repartida amb 4 entitats de població nomenades: Alcanar (nucli urbà principal), Les Cases d'Alcanar (nucli urbà situat a la zona costanera, Alcanar Platja (diverses urbanitzacions situades a la zona costanera), i La Selleta (nucli urbà situat a l'interior en el vessant d'una muntanya. La població d'Alcanar és una població de primera residència a l'interior, i mixta a la zona costanera (Les Cases d'Alcanar) i Alcanar Platja. El nucli principal és eminentment agrícola, especialitzat en cítrics, mentre que el nucli costaner està especialitzat en la restauració. Actualment té una població estable.
Es troba a 4 Kms d'una sortida d'autopista, a 4 km de la platja (Cases d'Alcanar) i a 10 Kms Parc Natural de Delta de l'Ebre (21 km.). També es troba a 35 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Programari per a Immobiliària INMOPC.es