Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 35

Foto 34

Foto 21

Foto 22

Foto 36

Foto 5

Foto 11

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 37

Foto 29

Foto 38

Foto 32

Foto 33

Foto 39

Lloguer Pis a Senia (La), Senia (La)

Ref. A46_3
Preu: 425 € (450 €)
Descripció De l' Immoble

Habitatge plurifamiliar al casc antic, centre de la població. Situat a la planta entresòl d'un edifici amb ascensor. Ideal també per oficina, despatx professional o local comercial. La seva última activitat va ser un centre d'estètica, i conserva amb funcionament la sauna, la màquina de raigs UVA i la banyera d'hidromassatge. Pendent canvi d'us de local a habitatge, per lo que quan hi hagi un interessat es tramitarà el certificat d'eficiència energètic i la cèdula d' habitabilitat.

La Sénia és un municipi de la comarca del Montsià, situat al Sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població en el 2018 era de 5.644 habitants. La seva economia depèn principalment de la fabricació de mobles, sector que es troba en recuperació progressiva.

Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una línia d'autobusos regular (HIFE) que connecta amb les altres poblacions confrontants i amb les grans ciutats com Tarragona i Barcelona; la sortida-entrada d'autopista AP7 i l'Estació de Ferrocarrils (RENFE) més propera es troben a Ulldecona (16 Kms); a 30 km de la costa (Les Cases d'Alcanar) i a peu d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports de Tortosa-Besseit). També es troba a uns 45 Kms Parc Natural de Delta de l'Ebre.

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es