Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 2

Foto 1

Foto 22

Foto 26

Foto 21

Foto 6

Foto 5

Foto 12

Foto 11

Foto 10

Foto 14

Foto 13

Foto 17

Foto 9

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Venda Casa a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE225
Preu: 12.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'un edifici entre mitgeres amb pati interior, de finals de del S.XIX, per restaurar que es distribueix en planta baixa i quatre pisos alts. El 1978 se li va fer una restauració parcial de part de la coberta, però actualment la part frontal aquesta per enderrocar o fer-li una restauració integra. Conserva elements antics com el sòl, enrajolats antics, rebost, escales antigues, carro antic, etc ....
Orientada a el Sud-oest. Situada prop de l'Ajuntament, pròxima a el centre i a 10 minuts de l'estació de trens. Ideal amants cases antigues o inversors que vulguin restaurar una casa antiga.
Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia esta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).
Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba a 3 km d'una sortida d'autopista, a 12 Kms de la platja (Cases d'Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim al Parc Natural del Delta de l'Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es