Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 29

Foto 1

Foto 2

Foto 6

Foto 4

Foto 5

Foto 3

Foto 7

Foto 8

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 25

Foto 23

Foto 26

Foto 27

Venda Casa a Ulldecona, Ulldecona

Ref. VE240
Preu: 35.000 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres que requereix reformes menors. Compost per planta baixa: rebedor, sala d'estar, cuina independent, bany complet amb banyera, safareig i caixes d´escala; planta primera: dues habitacions dobles interiors, una rebost antic, una habitació de matrimoni exterior amb balcó, un bany i caixa escales; planta segona: golfes amb xemeneia, sala d´estar, terrassa i caixa d´escales.
Per obtenir la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètic cal fer una nova instal·lació elèctrica, i posar aigua calenta i extractor de fums a la cuina.
Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia esta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).
Pel que fa a comunicacions, a la població hi ha una estació de ferrocarrils; es troba a 3 km d'una sortida d'autopista, a 12 Kms de la platja (Cases d'Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim al Parc Natural del Delta de l'Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es