Tornar


Contactar

Recomanar immoble

Foto 4

Foto 2

Foto 6

Foto 7

Foto 9

Foto 11

Foto 13

Foto 21

Foto 22

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Lloguer Local comercial a Ulldecona, Ulldecona

Ref. A80
Preu: 400 €
Descripció De l' Immoble

Es tracta d'un local comercial amb bany i magatzem . Dona a dos carrers i té dos accessos independents; la seva façana principal dóna a la plaça de Catalunya i té un aparador de 24 metres lineals. Es distribueix en local comercial de 97 m2, amb lavabo i magatzem de 53 m2 amb accés per als vianants pel carrer Tinent Ferré 61. La Plaça Catalunya és una plaça emblemàtica situada a la part alta de la població.

Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada a sud de Catalunya, formant el límit meridional de el Principat amb el País Valencià. La seva població és de 7.472. Actualment té una població estable. La seva economia aquesta diversificada en diversos sectors (indústria, agricultura, comerç i serveis).

Pel que fa a comunicacions, a la població d'Ulldecona hi ha una estació de ferrocarrils; es troba una sortida d'autopista AP7 (Gratuïta de Vila-seca fins a Alacant), a 12 km de la platja (Cases d`Alcanar) i a 25 km d'alta muntanya (Parc Natural dels Ports Tortosa-Besseit). També es troba pròxim a Parc Natural de Delta de l`Ebre (21 km).

Situació De l' Immoble
Distribució del immoble De l' Immoble
Superficie De l' Immoble
Qualitats De l' Immoble
Característiques de l'immoble De l' Immoble
Voltants De l' Immoble
Contacte
De l' Immoble
 Mapa  Street view
La present informació no te caràcter contractual ni vinculant.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es